نکته: لینک خرید در پایین صفحه قرار دارد.

تأثیر تغذیه در پیشرفت تحصیلی دانش آموزان

فهرست مطالب این مقاله

تأثیر تغذیه در پیشرفت تحصیلی دانش آموزان

تعداد صفحات : ۹۲ | قابل ویرایش

دانش آموزانی که ما در مدرسه با آنان روبه رو می شویم از دوران نوزادی و کودکی گذر کرده اند و از نظر وضعیت تغذیه ای یکی از مهم ترین دوران زندگی خود را پشت سرگذاشته اند.

فـهـرسـت مـطالـب

عنوان                                                                                                                                    صفحه

فصل اول:کلیات تحقیق……………………………………………………………………………………………. ۱

مقدمه…………………………………………………………………………………………………………………….. ۲

بیان مسأله……………………………………………………………………………………………………………….. ۳

سوال تحقیق…………………………………………………………………………………………………………… ۵

هدف از اجزای تحقیق……………………………………………………………………………………………. ۶

اهداف کاربردی تحقیق…………………………………………………………………………………………… ۷

تعریف متغیرهای تحقیق…………………………………………………………………………………………… ۸

فصل دوم:ادبیات تحقیق…………………………………………………………………………………………… ۹

تاریخچه تغذیه……………………………………………………………………………………………………….. ۱۰

تعریف تغذیه………………………………………………………………………………………………………….. ۱۱

وعده های غذایی………………………………………………………………………………………………….. ۱۲

بدست آوردن غذا………………………………………………………………………………………………….. ۱۲

آماده سازی غذا…………………………………………………………………………………………………….. ۱۳

دستورالعمل تهیه غذا………………………………………………………………………………………………. ۱۳

انواع غذاهای تولید شده……………………………………………………………………………………….. ۱۴

تعریغ صبحانه…………………………………………………………………………………………………………. ۱۴

تجارت غذا…………………………………………………………………………………………………………….. ۱۵

غذا و سلامتی…………………………………………………………………………………………………………. ۱۵

رابطه تغذیه با سلامتی……………………………………………………………………………………………… ۱۷

ارتباط تغذیه با هوش کودکان………………………………………………………………………………… ۱۹

تغذیه و تأثیر آن بر نوجوانی…………………………………………………………………………………… ۲۰

راهنمای مصرف توصیه شده روزانه برای نوجوانی و جوانی……………………………………… ۲۳

کم خونی ناشی از فقر آهن و اثر آن بر قدرت فراگیری…………………………………………… ۲۸

از خوردن چه چیزهایی باید پرهیز کرد؟…………………………………………………………………. ۳۳

میزان کالری مورد نیاز بدن……………………………………………………………………………………. ۳۴

صبحانه چه چیزی به ما می دهد؟…………………………………………………………………………….. ۴۱

ویتامین ها،مواد معدنی و مواد مغذی لازم……………………………………………………………….. ۴۱

آیا نخوردن صبحانه ضرر دارد؟………………………………………………………………………………… ۴۴

علل بی میلی کودکان به صبحانه……………………………………………………………………………… ۴۵

چرا خوردن صبحانه را فراموش می کنیم؟……………………………………………………………….. ۴۷

مردم دنیا صبحانه چه می خورند؟……………………………………………………………………………. ۴۸

مواد غذایی مخصوص صبحانه…………………………………………………………………………………. ۵۰

شکستن رسم و رسومات……………………………………………………………………………………………. ۵۸

اختلالات غذاخوردن……………………………………………………………………………………………… ۵۹

درمان بی اشتهائی عصبی…………………………………………………………………………………………. ۶۱

ویژگیهای جدید مواد خوراکی………………………………………………………………………………. ۶۹

فصل سوم:روش تحقیق……………………………………………………………………………………………. ۷۲

جامعه مورد تحقیق…………………………………………………………………………………………………. ۷۳

روش نمونه گیری…………………………………………………………………………………………………… ۷۴

معرفی ابزار تحقیق…………………………………………………………………………………………………. ۷۵

نحوه طرح و اجرای آزمون……………………………………………………………………………………. ۷۶

فصل چهارم:یافته های تحقیق………………………………………………………………………………….. ۷۷

محاسبه آماری داده ها……………………………………………………………………………………………. ۷۸

داده های جامع تغذیه نشدگان……………………………………………………………………………….. ۸۰

بیان فرضیه تحقیق…………………………………………………………………………………………………… ۸۲

فصل پنجم:نتیجه گیری،منابع و مآخذ………………………………………………………………………. ۸۴

بحث و نتیجه گیری………………………………………………………………………………………………… ۸۵

محدودیت ها و پیشنهادات………………………………………………………………………………………. ۸۶

منابع و مآخذ………………………………………………………………………………………………………….. ۸۸

ضمائم……………………………………………………………………………………………………………………. ۸۹

پرسشنامه………………………………………………………………………………………………………………… ۹۰

مقدمه

دانش آموزانی که ما در مدرسه با آنان روبه رو می شویم از دوران نوزادی و کودکی گذر کرده اند و از نظر وضعیت تغذیه ای یکی از مهم ترین دوران زندگی خود را پشت سرگذاشته اند.

دوران جنینی و سال اول تولد یکی از مهم ترین دوران رشد کودک است و رسیدن مواد تغذیه ای اعم از پروتئین ، انرژی و ریز مغذی ها نقشی بسیار مهم و اساسی در رشد و تکامل او تا قبل از مدرسه دارند . عوارض بعضی از این کمبودها چنانچه طفل در این دوران با آن روبه رو شده باشد در سنین مدرسه غیر قابل جبران است.

عمده ترین مشکلات تغذیه ای کشور، سوء تغذیه ناشی از کمی دریافت پروتئین و انرژی، (PEM) کمبود ید، کمبود آهن و کم خونی ناشی از آن می باشد . کمبود ویتامینA و سایر کمبودها شامل کمبود ویتامینهای گروهB مثل ویتامینB2 و کمبود ویتامینD نیز در کودکان گزارش شده است . بعضی از این کمبودها به دلیل فقر مواد مغذی در غذاهای منطقه، همه گروههای سنی را درگیر می کند، ولی کودکان به دلیل افزایش نیاز در دوران رشد بیشتردر معرض خطر قرار می گیرند . افزایش نیاز در این دوران قابل توجه است، به ویژه کودکان که در جهش های رشد نیاز بیشتری به مواد مغذی و ریز مغذی ها مانند ید و آهن دارند . تفاوت نیاز در دختران و پسران، به ویژه در دوران بلوغ، به دلیل تفاوت سن بلوغ است و بعد از آن ، نیاز به ید وآهن در دختران بیشتر است . ولی بعد ازبلوغ تعادل هورمون ها در پسران به گونه ای است که رشد غده تیروئید در اثر کمبود ید در آنان متوقف می شود ولی در دختران ، نیاز هم چنان تا دوران بارداری وجود دارد . به همین دلیل بعد از دوران بلوغ، گواتر در زنان ۵ تا ۶ برابر بیش تر ازمردان است .

منابع و مآخذ

  1. امین پور،آزاده -صدیق،گیتی – اصول نوین تغذیه،تهران-نشر انتشار-۱۳۶۷
  2. سیف، علی اکبر، اندازه گیری،سنجش وارزشیابی آموزشی، تهران نشر دوران-۱۳۸۲
  3. شریفی،حسن پاشا-نجفی زند،جعفر، روشهای آماری در علوم رفتاری،انتشارات سخن،۱۳۸۲
  4. فرجی، نصرالله-آمار توصیفی و استنباطی-ناشر،پوران پژوهش- تهران- ۱۳۸۵
  5. هرگنهان،بی آر-السون،متیواچ-مقدمه ای بر نظریه های یادگیری-ترجمه علی اکبر سیف –ویرایش هفتم-نشر دوران- تهران-۱۳۸۶.
به این پست رای بدهید
اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
خرید فایل
خرید فایل
وب‌سایت خرید فایل از سال 1395 شروع به فعالیت و ارائه خدمات به دانشجویان گرامی کرده است. البته فایل‌هایی که در این وب‌سایت به فروش می‌رسد، صرفاً به عنوان منبعی برای استفاده دانشجویان در تحقیق خود است و هرگونه سوءاستفاده از آنها، به عهده خود فرد می‌باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

معادله امنیتی *محدودیت زمانی مجاز به پایان رسید. لطفا کد امنیتی را دوباره تکمیل کنید.