4000 تومان

پایان نامه افتادگی الیاف (DRAPING FIBER)

فهرست مطالب این مقاله

تعداد صفحات: ۲۷ | قابل ویرایش

خلاصه

در این مقاله روش حالت ارتجاعی –جرم عملی به منظور شبیه سازی افتادگی پارچه های بافته شده توسعه یافت. خصوصیات و ویژگی های مواد برای افتادگی پارچه، شامل چگالی هوایی، خصوصیات قابل انبساط و کش دار، برش ،دولا مردن و خمیدگی از طریق روش ارزیابی کاوابیتا اندازه گیری شد و داده های تجربی به صورت مدل حالت ارتجاعی جرم تلفیق شدند تا عملکرد افتادگی پویای تعداد کمی از پارچه های کش باف و بافته شده انتخابی را شبیه سازی کنند.

افتادگی جامه متشکل از ۵ نوع الیاف مشابه را نیز شبیه سازی کردند. دریافتند که در همانند سازی افتادگی پویا ان دسته از پاچه های کش باف انتخاب شده تغییر شکل بیشتری را به همراه ظاهر یکنواخت تر نسبت، به پارچه های بافته شده به خاطر خمیدگی پایین تر و اندازه گیری برش تجربه می کنند.

کلمات کلیدی و مهم: افتادگی پارچه، پارچه بافته شده پارچه کش باف،افتادگی لباس،همانند سازی،افتادگی پویا.

مقدمه

افتادگی یکی از مهمترین خصوصیات الیاف لباس می باشد؛که مستقیماً مربوط به زیبایی شناسی نساجی می شود.که برای توسعه و انتخاب مواد نساجی در صنعت لباس ضروری است . عملکرد افتادگی الیاف تکثیر شده از طریق همانند سازی کامپیوتر،توانمندی زیادی را برای طراحی و تحلیل نساجی ها، توسعه محصول و بازایابی و فروش و همین طور حجم تلاش های زیاد در تجارت لباس دارد.

همانند سازی های افتادگی لباس و الیاف سه بعدی به خاطر توسعه و پیشرفت تکنولوژی کامپیوتر در حال حاضر ممکن است. افتادگی الیاف، مقدمتاً الیاف بافته شده، تماماً مورد بررسی قرار گرفته اند. مطالعات اولیه در این زمینه توسط فردی به اسم ویل صورا گرفت کسی که به طور کلی معادلات هندسی را برای شکل دادن و مدل سازی سطحی شبیه به بافت (یا ساختار) به کار برد.

روش دیگر از لحاظ فیزیکی مدل های لباس پایه را استفاده می کند که اصولاً شامل مدل ای محدود عنصر(۴و ۱۱) و مدل های سیستم ذره (۱۰و۶و۵و۳و۲) می باشد. ثابت شده است که در میان این مدل ها، مدل حالت ارتجاعی جرم ابزار قدرتمندی است.

برین و دیگران (۳) روش سیستم ذره را به همراه یک فرایند کمینه سازی انرژی به منظور همانند سازی افتادگی الیلف بافته شده پیشنهاد کرد در حالیکه پراوات و دیگران (۱۰) از یک روشی بر اساس نیرو برای محاسبه شکل ۳ بعدی افتادگی بافت استفاده کردند که از طریق شبکه حالت ارتجاعی – جرم ارائه و نشان داده شد.

بعد از آن، مدل حالت ارتجاعی – جرم توسط چندین مولف دیگر (۶و۵و۲) تغییر اصلاح و توسعه یافت. همه این مقالات بخش همانند سازی پیچیده ای را به منظور محاسبه مسیرهای جرم ها دارند.

شبیه سازی الیاف و پارچه ها:

۵ نوع متفاوت از پارچه ها (s۱-S۵) مورد آزمایش و شبیه سازی قرار گرفتند. خصوصیات و ویژگی های ساختاری و فیزیکی این پارچه ها در جداول ۱ و ۲ نشان داده شده است. و منحنی های قابل انبساط و کش دار تار KES در شکل ۲ آمده است.

به طور کلی موقعی که پارچه کش دار و قابل انبساطی مورد آزمایش قرار می گیرد مرحله اولیه آزمایش شامل فرایند تعویض و تبادل چین می شود که در آن نخ ها در مسیر بارگذاری چین نخوردذه یا خم نشده هستند.

در صورتیکه نخ های متقاطع یا افقی چین خوردگی و خمیدگی بیشتری دارند. هنگامیکه این فرایند به اتمام می رسد، نخ ها را  در مسیر بارگذاری می کشند. بنابراین، منحنی تنش – کرنش معمولی یک پارچه صولاً شامل ۳ مرحله می شود.

مرحله نخستین تا اندازه ای از دوره ضریب بالا برخوردار است که در طی آن الیاف بایدبر اصطکاک درون لیف غلبه کند تا به طرف محور خنثی تا حد امکان نزدیک شود و سفتی خمیدگی به بیشترین مقدارش برسد.

این دوره، تقریباً برای اکثر پارچه های باف به خاطر ساختار نسبتاً شل اشان نا محسوس است. مرحله دوم ، منطقه زیر قدر مطلق یا ضریب است در این مرحله الیاف نخ ها به محل جدیدشان نزدیک به محور خنثی حرکت می کنند . به هر حال برای الیاف کش باف فرآیند تبادل و تعویض چین وجود ندارد.

به این پست رای بدهید
اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
خرید فایل
خرید فایل
وب‌سایت خرید فایل از سال 1395 شروع به فعالیت و ارائه خدمات به دانشجویان گرامی کرده است. البته فایل‌هایی که در این وب‌سایت به فروش می‌رسد، صرفاً به عنوان منبعی برای استفاده دانشجویان در تحقیق خود است و هرگونه سوءاستفاده از آنها، به عهده خود فرد می‌باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

معادله امنیتی *محدودیت زمانی مجاز به پایان رسید. لطفا کد امنیتی را دوباره تکمیل کنید.