گزارش کارآموزی در شرکت صنعتی تولید بتن
2000 تومان

گزارش کارآموزی در شرکت صنعتی تولید بتن

فهرست مطالب این مقاله

تعداد صفحات: ۵۷ | قابل ویرایش

فهرست گزارش کارآموزی در شرکت صنعتی تولید بتن

تاریخچه شرکت

پی کنی در زمینهای کلنگی و دج و زمین های نرم

خاکریزی

تهیه مصالح خاکریزی

بتن چیست ؟

مواد تشکیل دهندهء بتن

دانه بندی بتن

نمونه برداری و آزمایش

اختلاط آزمایشی

پایایی ( دوام ) بتن

نسبت آب به سیمان

کارایی بتن

اسلامپ

حمل بتن

تدارکات پیش از بتن ریزی

متراکم  کردن بتن (ویبراتور)

کار با ویبراتور ( دستگاه لرزاننده )

بتن با کیفیت خوب

آب

مواد مضاف

فنداسیون

عملکرد فنداسیون

انواع شالوده ها

علل استفاده از فولاد

انئاع فولاد مصرفی در بتن

حفاظت وانبار کردن فولاد

میلگرد گذاری ساده شالوده‌ها

میلگرد انتظار در پی طبقات

پوشش بتن میلگردها

حداقل سطح میلگرد در شالوده های بتنی

شناژ افقی تحتانی ( شناژ رابطبین فنداسیون )

ستون و عملکرد آن

انواع ستون از نظر شکل مقطع

پی صفحه ای

نکاتی که باید در بتن ریزی سازه‌ها مسلح رعایت کرد.

بتن ریزی در هوا گرم

بتن ریزی در هوای سرد

بتن ریزی داخل شبکه

قالب بندی (مقدمه )

نقش قالب بندی

هدف ازقالب بندی

انواع قالب

شمع فلزی

هزینهء قالب بندی

مواد آزاد کننده قالب

باز کردن قالب

انواع سیمان

حداقل مقدار سیمان

بتن و بتن آرمه

مقاومت بتن

بتن با حباب هوا

ویژگی ‌های مهم بتن

بتن ریزی با دستگاه

معایب وجود هوا در بتن

وسایل تراکم

مقدمه گزارش کارآموزی شرکت صنعتی تولید بتن

در متن حاضر بتن به عنوان یکی از پر مصرف‏ترین فرآورده‏های ساختمانی در جهان شناخته شده است. از ویژگی‏های بسیار خوب آن، اقتصادی بودن ، سهولت دسترسی به اجزای تشکیل دهنده آن در اکثر مناطق ، شکل پذیری و پایایی نسبتاً بالای آن را باید نام برد.

این عوامل باعث توجه روز افزون به آن شده است . بدین جهت لازم است که متخصصان ، خواص اجزای تشکیل دهنده و مراحل اساسی در ساخت ، نگهداری و در مواقع لزوم تعمیر و مرمت آن را به خوبی بشناسند.

در ساختمان یک ساز ، بتنی ( اعم از بتن ریزی یک پیاده رو تا اجرای یک سد ) لازم است نسبت اجزای بتن طراحی شود . بر خلاف فولاد، در مورد بتن نمی‏توان به مشخصات ارائه شده از سوی تولید کنندگان اکتفا کرد.

به علت عدم آشنایی و شناخت کامل بعضی از مجریان کارهای عمرانی با خصوصیات و رفتار بتن و آشنا نبودن با شیوه‏های صحیح اختلاط اجزای آن ( برای دستیابی به مخلوط مناسب و مقاوم در شرایط اقلیمی  مختلف ) در سال‏های اخیر گسیختگی و خرابی‏های زیادی در تعدادی از سازه‏های بتونی مشاهده شده است.

به نظر می‏رسد در پاره‏ای از موارد اثرات آب و هوا ، دما ، شرایط محیطی و تطبیق خوصیات بتن با استانداردهای بین‏المللی در ساخت بتن مورد توجه قرار نمی‏گیرد.

گزارش کارآموزی در شرکت صنعتی تولید بتن

تاریخچه شرکت

شرکت سازگار بنای دز در تاریخ ۱۱/۷/۱۳۷۷ تأسیس شد . سهام‏داران این شرکت مهندس عبدالرحمن بیدمال و آقای عبدالرسول اندرراد می‏باشند که ضمناً    آقای اندر راد به عنوان رئیس هیئت مدیره نیز مشغول فعالیت می‏باشند.

مجموعه فعالیت‏های گذشته:

    ۱- اجرای دو دهانه کلوزت ۶۴ اینچ در محور اهواز – آبادان .

    ۲- اجرای هفت دهانه سیفون به اندازه ۵۲ اینچ در جاده اروند کنار- آبادان

    ۳- کلینیک تخصصی بیمارستان امام علی (ع) واقع در تیپ ۲ دزفول .

    ۴- اجرای شبکه فاضلاب پادگان پشتیبانی منطقه ۶ به قطر ۴۰۰ میلی‏متر

    ۵- احداث دو بلوک چهار طبقه ۳۲ واحدی به کاربرد مسکونی در پشتیبانی منطقه ۶ دزفول

خاکریزی

خاکریزی ممکن است روی سطوح خاکبرداری شده یا روی زمین طبیعی پس از برداشتن خاک نباتی انجام می‏شود و سپس باید آبپاشی و تا تراکم ۹۵% به روش آشومدیفیه کوبیده شود.

چنانچه خاک حاصل از خاکبرداری و گود برداری با توافق مهندسین مشاور برای استفاده در خاکریزی‏ها مناسب تشخیص داده شود می‏توان از آن استفاده نمود و در غیر این صورت مصالح جدید یا ترکیبی مناسب از مصالح جدید و مصالح موجود را که دانه‏بندی پیوسته‏ای تشکیل دهند می‏توان استفاده نمود.

مصالحی که در خاکریزی‏ها بکار می‏رود باید کاملاً تمیز بوده و فاقد مواد آلی گیاهی و مواد نامساعد دیگر باشد. مصالح خاکریزی باید در قشرهای حداکثر ۲۰ سانتی‏متر پخش و تسطیح و تا رطوبت اپتیمم مرطوب و با غلطک مناسب کوبیده شود. میزان کوبیدگی مورد نیاز در کلیه قشرهای خاکریزی باید از ۹۵% تراکم به روش آشو مدیفیه اصلاح شده کمتر نبوده و در هر حال طبق دستور کارهای صادره از طرف دستگاه نظارت باشد.

بتن چیست؟

بتن در مفهوم بسیار وسیع به هر ماده یا محصولی که از یک ماده چسبنده با خاصیت سیمانی شدن تشکیل شده باشد اتلاف می‏شود . این ماده چسبنده عموماً حاصل فعل و انفعال سیمان‏های هیدرولیکی و آب می‏باشد . حتی امروزه چنین تعریفی از بتن شامل طیف وسیعی از محصولات می‏شود . بتن ممکن است از انواع مختلف سیمان و نیز پوزولانها ، سرباره کوره‏ها ، مواد مضاف ، گوگرد ، مواد افزودنی ، پلیمرها ، الیاف و غیره تهیه شود.

هم چنین در نحوه ساخت آن ممکن است از حرارت ، بخار آب ، اتوکلاو ، خلاء ، فشارهای هیدرولیکی و متراکم کننده‏های مختلف استفاده شود . در اینجا سعی می‏شود از بتنی صحبت شود که مخلوطی از سیمان و آب و سنگدانه و در نهایت مواد افزودنی است.

اولین سؤالی که در این‏جا مطرح است این است که ارتباط بین مواد تشکیل دهنده مخلوط بتن چیست؟ سه امکان وجود دارد : ابتدا ممکن است تصور شود که اصل ماده ساختمانی ماده چسبنده‏ای است که از هیدراتاسیون سیمان و آب ناشی شده است و سنگدانه‏ها به عنوان مواد ارزان و پر کننده این ماده چسبنده می‏باشد.

امکان دوم این است که سنگدانه‏های درشت به عنوان سنگ‏های بنائی که توسط ملات به هم پیوسته‏اند در نظر گرفته شود و این ملات ، دوغاب سیمان و سنگدانه‏های ریزدانه باشد. امکان سوم این است که بتن بعنوان ماده‏ای از فاز مختلف یعنی سیمان هیدراته شده و دانه‏های سنگی در نظر گرفته شود.

مواد تشکیل دهنده بتن

بتن مخلوطی است از سیمان پرتلند ، آب ، شن ، ماسه و در صورت نیاز مواد افزودنی و یا مواد پوزولای که برای اصلاح خواص بتن در حین اختلات به آن افزوده می شود . طرح اختلاط بتن به جهت رسیدن به اهداف زیر صورت می پذیرد:

  • أ‌. تهیه مخلوط خمیری به کارآیی و روانی مناسب بطوری که بتن بتواند به سهولت در قالبها ریخته ومتراکم شود و بخوبی میلگردها را در بر بگیرد بدون اینکه جدائی دانه ها با آب انداختن زیاد رو می دهد.
  • بتن بایستی بعد از عمل آوری کافی ، جسمی بادوام ، غیر قابل نفوذ و بطور کلی دارای مقاومت فشاری مطابق این مشخصات فنی باشد.
به این پست رای بدهید
اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
خرید فایل
خرید فایل
وب‌سایت خرید فایل از سال 1395 شروع به فعالیت و ارائه خدمات به دانشجویان گرامی کرده است. البته فایل‌هایی که در این وب‌سایت به فروش می‌رسد، صرفاً به عنوان منبعی برای استفاده دانشجویان در تحقیق خود است و هرگونه سوءاستفاده از آنها، به عهده خود فرد می‌باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

معادله امنیتی *محدودیت زمانی مجاز به پایان رسید. لطفا کد امنیتی را دوباره تکمیل کنید.