نکته: لینک خرید در پایین صفحه قرار دارد.

تحقیق کاربرد کنترل کیفیت در صنایع شوینده و بهداشتی

فهرست مطالب این مقاله

تعداد صفحات: ۵۴ | قابل ویرایش

فهرست مطالب

عنوان

فصل اول: کلیات طرح تحقیق

۱-۱ : مقدمه

۲-۱ : تعریف مسئله

۳-۱ فرضیه ها

۴-۱ : هدف تحقیق

۵-۱: روش تحقیق

۶-۱ : مشکلات و محدودیتهای انجام تحقیق

فصل دوم: آشنایی با شرکت نیکان شیمی

۱-۲ : مقدمه

۲-۲ : تاریخچه شرکت صنایع بهشهر

۳-۲ : تاریخچه شرکت نیکان شیمی

۴-۲ : تولیدات شرکت نیکان شیمی

۵-۲ : کیفیت و کمیت نیروی انسانی

۶-۲ : چارت سازمانی

۷-۲ : فرآیند تولید صابون

۸-۲ : فرآیند تولید پودر

۱-۸-۲ : فرآیند تولید آلکیل بنزن سولفات

۲-۸-۲ : تولید پودر

۹-۲ : مراحل تولید خمیردندان

۱-۹-۲: تهیه ژل خمیردندان

۲-۹-۲: ساخت خمیردندان

۳-۹-۲ : تیوپ پرکنی و بسته بندی

فصل دوم: برنامه های نمونه گیری برای رد یا قبول

۱-۳ : برنامه های رد یا قبول

۲-۳ : بازرسی برای رد یا قبول مواد اولیه

۱-۲-۳: بازرسی رد یا قبول تیوپ خمیردندان با استفاده از MIL-STD-105D

۲-۲-۳ : نمونه گیری رد یا قبول محموله های فله

۳-۳ : بازرسی برای رد یا قبول محصول شناخته شده

۱-۳-۳ : بازرسی درصد رطوبت قالبهای صابون ساخته شده با استفاده از MIL-STD-414

۲-۳-۳ : بازرسی مشخصه های پودر دستی با استفاده از نمونه‌گیری فله ای

فصل چهارم: نتیجه گیری و ارائه پیشنهادات

۱-۴ : نتیجه گیری و ارائه پیشنهادات

ضمایم:

۱- تاریخچه‌ی شوینده ها در جهان

مقدمه

انسان از ابتدا برای زدودن پلیدیها از تن، جامعه، مسکن، اشیاء و ادوات خود از آب استفاده می نموده و این حلال پاک کننده، همگانی، فراوانی، فراوانی و ارزانی، هزاران سال متداولترین وسیله شستشو برای بشر بوده است. یکی از ویژگیهای بارز بشر متمدن، علاقه مندی قطری او به برطرف کردن پلیدیها و بوی ناخوشایند حاصل از آن و جایگزین ساختن آن با رایحه خوش بوده است.

در واقع هنگامی که نخستین طلیعه تمدن در جهان پرتو افکند، انسان همواره به نظات شخصی و آراستگی ظاهری خود بویژه در ارتباط با همنوعان خود بها داده است. این روند که از استحمام در جریان رودخانه ها و دریاچه ها آغاز شد به موازات پیشرفت تمدن، راه ترقی و تعالی پیمود و صنایع شوینده و بهداشتی حاصل این تکامل است.

اینک بطور مختصری به وضعیت این صنایع و مقایسه میزان مصرف سرانه آن در ایران می پردازیم:

صابون

در ایران حدود ۲۱۰ واحد تولید کننده صابون با ظرفیت اسمی حدود -/۲۹۰۰ تن در سال وجود دارد که انواع صابونهای آرایشی، بهداشتی، صنعتی، صابون، مایع و صابون بچه تولید می کنند در سالهای اخیر به دلیل کمبود مواد اولیه و سایر مشکلات تنها از ۲۵ % ظرفیتهای نصب شده استفاده کرده اند. طبق آمار موجود، مصرف سرانه صابون طی سالهای اخیر ۷۵/۰ کیلوگرم برآورد شده و در مقایسه با کشورهای پیشرفته صنعتی و مطابق آمار، مصرف سرانه این محصول در آمریکا ۹/۱ کیلوگرم و در ژاپن ۸/۱ کیلوگرم بوده است.

پودر

در ایران شوینده های مرکب بصورت پودرهای بسته بندی شده از سال ۱۳۳۰ به تدریج وارد گردیده و به مصرف کنندگان معرفی شد.

تعریف مسئله

تقریباً اکثر بیماریهای شناخته شده به دلیل عدم رعایت از اصولی ناشی می‌شود که آنرا بهداشت پوست و بدن می نامند. یکی از تحولات مهم توسعه علوم و تکنولوژی که چهره جهان را دگرگون کرده است کاربرد محصولات مدرن شوینده و بهداشتی است که منجر به افزایش سطح بهداشت جوامع و کاهش انواع بیماریهای جسمی افراد شده است. گسترش بهداشت عمومی و بالا بردن میزان درصد سلامت مردم یکی از اهداف مهمی است که دولتها در هر کشوری دنبال می کنند.

بگونه ای که امروزه شاخصهایی از قبیل امید زندگی (میزان متوسط عمر)، نرخ زاد و ولد، مرگ و میر، تعداد مراکز بهداشتی و بیمارستانها و … از معیارهای اصلی ارزیابی کشورهاست. به تجربه ثابت شده است که هزینه های صرف شده برای گسترش بهداشت عمومی بسیار کمتر از هزینه هایی است که بابت بیماریهای عدم مصرف این هزینه ها پرداخت.

بطور مثال عدم تأمین کافی و مصرف محصولات شوینده و پاک کننده نظیر صابون و پودر در جامعه باعث شیوع انواع بیماریهای پوستی، قارچی، انگلی و باکتریهای می شود و عدم تأمین کافی و مصرف محصولات بهداشتی نظیر خمیردندان باعث شیوع انواع بیماریهای دهان و دندان و به تبع آن انواع بیماریهای معده و قلبی و … می شود و هزینه هایی که در جامعه باید برای علاج این بیماریها و تأمین انوع داروهای مرتبط با آن متحمل شود، بیشتر از هزینه هایی خواهد بود که برای تأمین کافی و در مصرف مواد پاک کننده می‌شد.

تاریخچه شرکت نیکان شیمی

این شرکت در ابتدا به صورت یک کارگاه تولیدی کوچک و با سطح تولید پایین در سال ۱۳۳۰ شروع به کار کرد و در سال ۱۳۴۱ با عنوان شرکت تولیدی سمن و تحت شماره ۸۴۹۳ در تهران به ثبت رسید و سپس بنا به مصوبه مجمع در سال ۱۳۴۹ به شرکتهای سهامی خاص ۰۰۰ تغییر نام داد و فعالیت خود را در زمینه تولید مواد شوینده ادامه داد و پس از پیروزی انقلاب اسلامی مشمول بند «ب» قانون حفاظت و توسعه صنایع گردید و از آن پس تحت پوشش گروه صنایع شیمیایی و سلولزی صنایع ملی ایران قرار گرفت.

با توجه به مصوبات دولت جمهوری اسلامی ایران مبنی بر خصوصوی سازی و فروش سهام دولتی به مردم و کارگران واحدهای تولیدی، سازمان صنایع ملی ایران نیز در سال ۱۳۷۰ نسبت به فروش سهام خود به مردم و کارکنان اقدام نمود و بعد از واگذاری سهام شرکت در سال ۱۳۷۱ از تحت پوشش سازمان صنایع ملی ایران خارج و بعنوان واحد از گروه شرکتهای توسعه صنایع بهشهر (سهامی عام) فعالیت می نماید.

چارت سازمانی

شرکت زیر نظر هیأت مدیره منتخب از سوی هیئت مدیره شرکت توسعه صنایع بهشهر که از ۵ نفر می باشد، اداره می شود. یک نفر از اعضای فوق بعنوان مدیریت عامل، اداره امور شرکت را به عهده دارد.

بر اساس چارت سازمانی، دوازده معاون، مدیر، رئیس و مسئولان زیر نظر مدیر عامل انجام وظیفه می نمایند که عبارتند از: معاونت طرح و توسعه، مدیر امور مالی، مدیر امور بازرگانی، مدیر امور فنی، مدیر امور اداری، مدیر امور تولیدی و مدیر  آزمایشگاه ها و کنترل کیفیت، رئیس مهندس صنایع، رئیس برنامه ریزیها و انبارها مسئول امور حقوقی و مسئول حسابرسی.

همانطور که چارت سازمانی نشان می دهد کلیه فعالیتهای مربوط به آزمایش مواد کالای در جریان ساخت و کنترل و مرغوبیت محصول زیر نظر مدیر آزمایشگاهها و کنترل کیفیت که زیر نظر مدیر عامل قرار دارد، انجام می‌شود. وجود مدیر آزمایشگاهها و کنترل کیفیت، زیر نظر مدیر عامل، استقلال بخش کنترل کیفی شرکت را تأمین کرده و نشان دهنده توجه و اهمیت دادن مسئولیت شرکت به کیفیت و مرغوبیت محصولات تولیدی است و بدین جهت شیوه سازماندهی این بخش مناسب به نظر می رسد.

به این پست رای بدهید
اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
خرید فایل
خرید فایل
وب‌سایت خرید فایل از سال 1395 شروع به فعالیت و ارائه خدمات به دانشجویان گرامی کرده است. البته فایل‌هایی که در این وب‌سایت به فروش می‌رسد، صرفاً به عنوان منبعی برای استفاده دانشجویان در تحقیق خود است و هرگونه سوءاستفاده از آنها، به عهده خود فرد می‌باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

معادله امنیتی *محدودیت زمانی مجاز به پایان رسید. لطفا کد امنیتی را دوباره تکمیل کنید.