نکته: لینک خرید در پایین صفحه قرار دارد.

پایان نامه بررسی و تجزیه تحلیل سیستم مالی و کنترل داخلی شرکت سهامی

فهرست مطالب این مقاله

تعداد صفحات: ۱۲۳ | قابل ویرایش

فهرست مطالب

عنوان                                                                                                               صفحه

چکیده تحقیق …………………………………………………………….  ۱۱

فصل اول: طرح تحقیق

مقدمه……………………………………………………………………………………………….. ۱۲

بیان مسئله……………………………………………… ۱۳

اهمیت موضوع …………………………………………………………………………………. ۱۳

اهداف تحقیق …………………………………………………………………………………….  ۱۴

اهداف کلی تحقیق……………………………………………………… ۱۴

اهداف جزئی تحقیق …………………………………………………………… ۱۴

سوالات اساسی ………………………………………………………………………………… ۱۵

تعریف واژه های تحقیق …………………………………………………………………….. ۱۶

فصل دوم: پیشینه تحقیق

اهمیت گوشت از دیدگاه تغذیه …………………………………………………………….. ۱۶

پروتئین گوشت ………………………………………………………. ۱۷

چربی گوشت………………………………………………………….. ۲۰

ویتامین های گوشت…………………………………………………………………………… ۲۲

مواد معدنی گوشت……………………………………………… ۲۲

هیدرات های کربن گوشت…………………………………………………………………… ۲۴

گوشت به عنوان یک منبع انرژی………………………………………………………….. ۲۴

مواد طعم دهنده و معطر ( آروماتیک )………………………………………………….. ۲۵

تاریخچه صنعت…………………………………………………………. ۲۶

اهمیت غذایی سوسیس و کالباس ………………………………………………………… ۳۰

انجمن صنفی صنایع فراورده های گوشتی ایران……………………………………. ۳۰

هیات مدیره از سال ۱۳۸۰  الی ۱۳۸۲ ………………………………………………….. ۳۱

هیات مدیره ازسال ۱۳۸۴  الی ۱۳۸۶   …………………………………………………. ۳۱

هیات مدیره از سال ۱۳۸۶ الی ۱۳۸۷ ……………………………………………………  ۳۲

مشکلات ساختاری  …………………………………………………………………………… ۳۳

مدیری موفق است که   ……………………………………………………………………… ۳۵

خلاصه از اخبار و فعالیتهای انجمن  و تعاونی درسالهای اخیر……………….. ۳۶

خبرهایی از کارخانه های عضو انجمن ………………………………………………… ۳۷

اعضاء هیات مدیره چه کسانی هستند…………………………………………………… ۳۹

اعضاء انجمن چه کسانی هستند…………………………………………………………… ۳۹

هدف تشیکل ……………. ۴۰

ادویه را بشناسیم…………………………………….. ۴۰

تاریخچه تجارت ادویه ……………………………………………………………………….. ۴۱

۲۰۰ سال قبل از میلاد تا ۱۲۰۰  میلادی ………………………………………………. ۴۲

فصل سوم: جمع اوری داده ها و اطلاعات

تاریخچه شرکت سهامی خاص گلهار……………………………………………………. ۴۴

تعریف شرکت سهامی ……………………………………………………………………….. ۴۴

شرکت سهامی خاص………………………………………………………………………….. ۴۵

سرمایه شرکت سهامی خاص …………………………………………………………….. ۴۵

ثبت شرکت سهامی خاص……………………………………………………………………. ۴۶

مشخصات شرکت سهامی خاص ………………………………………………………… ۴۷

اساسنامه ……………………………. ۴۷

اساس نامه شرکت سهامی خاص گلها ر……………………………………………….. ۴۹

سرمایه   ………………………………………………………………………………………….. ۴۹

سرمایه شرکت گلهار ………………………………………………………………………… ۵۰

انتخاب مدیران و مدت ان …………………………………………………………………… ۵۱

بیلان – ترازنامه  ………………………………………………………………………………. ۵۴

بیلان وترازنامه شرکت گلهار ……………………………………………………………… ۵۶

سودوزیان شرکت …………………………………………………………………………….. ۵۸

حساب سود وزیان شرکت گلهارسال ۸۶   …………………………………………… ۵۸

فصل چهارم  :تجزیه وتحلیل داده ها

هدف تشکیل شرکت گلهار مشهد ………………………………………………………… ۵۸

میزان تولید کارخانه بر اساس ظرفیت اسمی آن  ………………………………….. ۵۹

استانداردهای تولید محصول در شرکت گلهار ……………………………………… ۵۹

شرکت برای بهبود کیفیت محصول چه چاره ای اندیشیده است ؟…………….. ۶۰

به چه علت سیستم انبار داری به روز نمی باشد ؟ ………………………………… ۶۱

سیستمها وکنترلهای حسابداری ………………………………………………………….  ۶۲

اهداف مهم کنترلهای داخلی…………………………………………………………………. ۶۳

سیستم حقوق و دستمزد کارخانه گلهار ………………………………………………. ۶۴

سیستم حسابداری کارخانه گلهار………………………………………………………… ۶۴

انبارداری کارخانه گلهار…………………………………………………………………….. ۶۵

تولید وفروش کارخانه گلهار……………………………………………………………….. ۶۵

نکات کلی و اصولی در طراحی سیستمها ……………………………………………… ۶۵

اجزاء سیستم حسابداری…………………………………………………………………….. ۶۸

استقرار سیستم حسابداری و تجدید نظر در آن…………………………………….. ۷۰

تجزیه و تحلیل سیستم   …………………………………………………………………….. ۷۰

طراحی سیستم  ………………………………………………………………………………… ۷۱

اجراء سیستم ……………………………………………………………………………………. ۷۲

سیستم پردازش الکترونیکی داده ها (‌ سیستم کامپیوتری )……………………… ۷۳

سیستم حقوق و دستمزد ……………………………………………………………………. ۸۲

اهمیت سیستم  ………………………………………………………………………………….. ۸۲

حقوق ومزایای کارکنان ……………………………………………………………………..  ۸۳

لیست حقوق و دستمزد……………………………………………………………………….. ۹۰

فصل پنجم :نتایج وپیشنهادات

نتیجه ………………………………………………………………………………………………   ۹۱

منابع وماخذ ……………………………………………………………………………………… ۹۲

تائیدیه استاد……………………………………………………………………………………… ۹۳

برخی از نمونه فرم های مورد استفاده در شرکت    ۹۴

چکیده تحقیق

در این تحقیق به بررسی سیستم های کنترل داخلی(حسابداری-انبارداری-حقوق ودستمزد-تولیدوفروش)  شرکت گلهار به طور خلاصه پرداخته شده است.   هدف تحقیق شناخت صنعت گوشت وکارایی این صنعت در خصوص بهینه سازی محصولات دامی وکشاورزی -شناخت شرکت سهامی وشناسایی سیستمهای حسابداری شرکت مذبور می باشد.

روش تحقیق به این صورت که با مراجعه به شرکت و مصاحبه با مدیر داخلی بخش اطلاعات جزئی در مورد شرکت بدست امد.

در این کار سعی شده محصولات و فراورده های گوشتی به نحو مطلوب وبا اطلاع از پروتئین-چربی و… هر محصول معرفی شود با معرفی هر محصول عکس ان محصول هم در پروژه لحاظ شده است.

استفاده از سایت مربوط به این شرکت هم کمک موثری به ما در جمع اوری اطلاعات نموده است.

مقدمه

صنایع گوشت 

گوشت و فراورده های آن یکی از منابع پر ارزش پروتئینی در ارتباط با تغذیه بشر محسوب میگردد درکشور ما صنایع گوشت به ویژه در ده سال اخیر یکی از مهمترین ومسئله سازترین صنایع غذایی به شمار می آید.

فراورده های متنوع و گوناگونی که امروز از گوشتهای مختلف تهیه می گردند ، بدون دانش فنی و اطلاعات کافی در زمینه گوشت و علوم وابسته به آن و همچنین تکنولوژی تهیه فرآورده های گوشتی مسلماً از کیفیت خوراکی و بهداشتی مناسبی برخوردار نخواهد بود.

بیان مسئله

با پیشرفت جوامع و فعالیت زنان بیرون از منزل در کنار مردان و فقدان زمان کافی برای براوردن بعضی از حاجات مانند خوراک در این زمینه صنایعی برای سهولت و سرعت در طبخ غذا بوجود امدند که یکی از این صنایع صنعت گوشت میباشد .

این صنعت با تغیرات بر روی گوشت و افزودن موادی مطبوع ودلچسب فراورده هایی از ان بدست میاورد که مورد استفاده افراد قابل ملاحظه ای قرار میگیرد.

مواد طعم دهنده و معطر (آروماتیک)

وجود این مواد در غذاهای مختلف موجب تحریک وترشح غدد بزاقی و شیره معده شده و درنتیجه جذب مواد غذایی را سهولت می بخشد و علاوه بران سبب بالارفتن میزان اشتها به غذا می گردد .

بو وطعم مخصوص گوشت دراثر ترکیبات مختلف طعم دهنده و اروماتیک موجود در ان ایجاد می شود .  ترکیبات طعم دهنده غیر فرار در گوشت عبارتند از : اسیدهای امینه ،‌پپتیدها اسیدهای کربنیک ، مواد قندی و همچنین برخی از نمکهای آلی .

بسیاری از این ترکیبات می توانند به عنوان مواد واسطی برای ایجاد مواد آروماتیک فرار باشند که طی  مراحل تردی ورسیدن ، در گوشت حاصل می گردند ودراثر می رسد .  چنانچه دراثر حرارت از ترکیبات محلول دراب گوشت لخم بدون چربی حدود ۴۰ ماده شیمیایی فرار جدا می شوند که همگی درایجاد طعم و بوی گوشت موثرند .

برخی از این مواد عبارتند از : الکلهای ، آلدئیدها ، ستونها ، استرها ، فوران ، لاکتون و مشتقات بنزول ، ترکیبات مواد آروماتیک فرار محلول در اب ونیز مواد طعم دهنده محلول دراب در دامهای کشتاری یکسان بوده و به نوع دام بستگی ندارند .

اختلاف طعم گوشتهای حاصل از انواع دامها ،  به علت مواد آروماتیک محلول در چربی است که در چربی آنها وجود دارد .  این مواد که بیشتر از ترکیبات کربونیل تشکیل شده اند ،‌دراثر حرارت دادن به چربی گوشت ایجاد می گردند.

تاریخچه صنعت

سوسیس و کالباس فرآورده هایی است غیر سنتی و عملاً بصورت تولید فعلی تکنوژی ساخت آن توسط یک روسی بنام افوناسیوبه ایران وارد گردید حدود ۵ سال قبل از تاسیس کارخانه درایران کارگاهی در بندر انزلی تاسیس وروزانه در حدود ۴۰ تا ۵۰  کیلو محصول تولید می شد.

واین امربه تهران منتقل و درمغازه و منزلی واقع در خیابان منوچهری ادامه یافت و درسال ۱۳۱۲  اولین کارخانه درایران به نام آروزمان در محلی فعلی کارخانه گوشتیران تاسیس گردید که پس از انقلاب بنام گوشتیران تغییر نام پیدا نمود.

در سال ۱۳۲۵ کارخانه میکائیلیان تاسیس و در سال ۱۳۳۸ رسماً اقدام به عرضه فرآورده های سوسیس و کالباس نمود .دومین کارخانه در سال ۱۳۴۰ به نام فراورده های گوشتی گیلان در رشت آغاز به کار نمود و درسال ۱۳۴۲  کارخانه کادور و در سال ۱۳۴۶ کارخانه لورک اصفهان شروع به فعالیت نمود.

و درسال ۱۳۵۴  شرکت مائده درقزوین تاسیس گردید و پس از ان بخصوص درسالهای بعد از انقلاب شرکت های دیگر یکی پس ازدیگری شروع به کار نمودند و با توجه به آمار موجود تعداد واحدهای فعال این صنعت ۱۲۶ کارخانه  درسراسر کشور است که ۱۰۵  واحد آن در حال حاضر عضو تشکیل صنفی ( انجمن صنایع فرآورده های گوشتی )‌به فعالیت مشغول میباشند.

منابع و ماخذ

۱-اصول حسابداری(۲) /دکتر ایرج نوروش وفیض الله شیر زادی

۲-حقوق تجارت / تالیف محمد علی عبادی

۳-  قانون مالیاتهای مستقیم / تألیف غلامحسن دوانی

به این پست رای بدهید
اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
خرید فایل
خرید فایل
وب‌سایت خرید فایل از سال 1395 شروع به فعالیت و ارائه خدمات به دانشجویان گرامی کرده است. البته فایل‌هایی که در این وب‌سایت به فروش می‌رسد، صرفاً به عنوان منبعی برای استفاده دانشجویان در تحقیق خود است و هرگونه سوءاستفاده از آنها، به عهده خود فرد می‌باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

معادله امنیتی *محدودیت زمانی مجاز به پایان رسید. لطفا کد امنیتی را دوباره تکمیل کنید.