نکته: لینک خرید در پایین صفحه قرار دارد.

گزارش کارآموزی شرکت صنایع غذایی

فهرست مطالب این مقاله

تعداد صفحات: ۴۶ | قابل ویرایش

فهرست مطالب

عنوان                                                   صفحه

    ۱- فصل اول: آشنای کلی با مکان کارآموزی                   ۱

۱-۱-تاریخچه                                          ۲

۲-۱-نمودار سازمانی                                   ۴

۳-۱-شرح مختصری از مکان کارآموزی                           ۵

    ۲- فصل دوم:ارزیابی بخشهای مرتبط با رشته کارآموزی              ۶

۱-۲- اصول و مبانی کلی حسابها                              ۷

۲-۲-اصول و مبانی کلی حسابهای مالی                              ۷

۳-۲- کلیات تولید                                    ۸

۴-۲- اصول و عوامل قیمت تمام شده                           ۱۰

۵-۲- عوامل قیمت تمام شده                                  ۱۱

۱-۵-۲-مواد اولیه و بسته بندی اصلی                            ۱۲

۲-۵-۲-سربار(هزینه های تولید)                                 ۱۲

۶-۲-ضایعات تولیدی                                   ۱۴

۷-۲-مراکز هزینه                                     ۱۵

۱-۷-۲-مراکز هزینه(دوایر) تولیدی                              ۱۵

۲-۷-۲-مراکز هزینه (دوایر) تشکیلاتی                            ۱۷

۸-۲-اصول و مبانی کلی بودجه و استانداردها                         ۱۸

۹-۲-محاسبه قیمت تمام شده استاندارد تولیدات                         ۱۹

۱۰-۲-اصول و مبانی کلی روشها                              ۲۲

    ۳-فصل سوم:آزمون آموخته ها و نتایج آشنایی با شرکت صنایع غذایی پیچک ۲۳

۱-۳-فعالیت مالی                                      ۲۴

۱-۱-۳-دایره دریافت و پرداخت                              ۲۴

۲-۱-۳-دایره صدور اسناد و دفترداری                             ۲۶

۲-۳-شرایط اجرای نظام حسابداری مالی (صنعتی)                     ۲۶

۳-۳-حسابها                                           ۲۷

۴-۳-روشها                                           ۲۷

۵-۳-توضیح فرم سند حسابداری                          ۲۸

۶-۳- تعریف عملیات مختلف مالی و انجام ثبت حسابداری و تعیین چگونگی شناسایی سود و بستن حسابها                                          ۲۸

۷-۳-تعیین کنترلهای داخلی لازم در مراحل مختلف                  ۳۰

۱-۷-۳-نحوه کنترل داخلی                                ۳۱

۲-۷-۳-دریافتها                                           ۳۱

۸-۳-خلاصه اهم رویه های حسابداری                           ۳۲

۱-۸-۳-موجودی مواد و کالا                                  ۳۲

۹-۳-نسبتهای مالی                                     ۳۲

۱-۹-۳-نسبتهای نقدینگی                                    ۳۳

۲-۹-۳-نسبتهای سرمایه گذاری                               ۳۳

۳-۹-۳-نسبتهای سودآوری                               ۳۳

۱۰-۳-عملکرد مالی شرکت                                ۳۵

۱-۱۰-۳-سود و زیان                                   ۳۵

۲-۱۰-۳-ترازنامه                                     ۳۵

    ۴-فصل چهارم:انتقادات و پیشنهادات                         ۳۶

۱-۴-انتقادات و پیشنهادات                                 ۳۷

    ۵-فصل پنجم:پیوست                                ۳۹

۱-۵-فرم پیشرفت کارآموزی (فرم شماره ۱ و۲)

۲-۵-فرم پایان دوره کارآموزی

۳-۵-فرم شرح گزارش ماهانه

۴-۵-فرم نظرات و پیشنهادات

۵-۵-صورت هزینه تنخواه گردان

۶-۵-برگ پرداخت طی اسناد بهادار

۷-۵-عملکرد مالی شرکت (سود و زیان، ترازنامه)

۸-۵-نسبتهای مالی

۹-۵-نمودار مقدار واقعی فروش

۱۰-۵-فرم سند حسابداری

۱۱-۵-سر فصلهای حسابداری

مقدمه

در سال مالی ۱۳۸۱ هیئت مدیره شرکت با مطالعه وضعیت تولید و فروش سنوات قبل و در نظر گرفتن کشش بازار و با توجه به رهنمودهای مجمع عمومی عادی سال ۱۳۸۰ برنامه عملیاتی خود را در زمینه های تولید، فروش، نیروی انسانی و تأمین مالی تدوین نموده و علیرغم محدودیتهای شدید مالی، سعی شد تا حد امکان اهداف مورد نظر به اجرا درآورده شود.

با توجه به اینکه سال ۱۳۸۱ با زیان انتقالی از سال قبل آغاز گردیده هیئت مدیره تمهیداتی را در سال مالی مورد گزارش پیش بینی نمود تا ضمن سودآوری نمودن شرکت، برخی از اقدامات زیربنائی که لازمه تداوم فعالیت شرکت می باشند نیز صورت پذیرد.

از آن جمله می توان به بازسازی سالن خوروش، اخذ نشان استاندارد برای چند نوع از محصولات و اخذ گواهی بین المللی برای رب گوچه فرنگی و ثبت افزایش سرمایه را خاطر نشان کرد. در این راستا همانگونه که صورتهای مالی سال مورد گزارش گواهی می دهد.

علاوه بر سودآوری شرکت به روش مویرگی اقدامات اساسی نیز با موفقیت به انجام رسید هیئت مدیره شرکت پیچک امید دارد با استمداد از درگاه احدیت و راهنمایی ارزنده مجمع محترم و پیشنهادات کارورزان عزیز به اهداف عالیه صاحبان محترم سهام و حداکثر سازی ارزش شرکت نائل گردد.

فعالیت اصلی شرکت

موضوع فعالیت شرکت طبق ماده(۳) اساسنامه عبارت از تهیه و تولید انواع مواد غذایی عملیات دامداری، کشاورزی، باغداری، ساخت انواع کنسرو، غذاهای منجمد، ایجاد سردخانه جهت نگهداری فرآورده های فوق و میوه تازه و واردات ماشین آلات، مواد اولیه مورد نیاز شرکت و صادرات است.

به موجب پروانه بهره برداری شماره ۳۶۰۵۰۹ مورخ ۳۰/۱۲/۵۴ که توسط وزارت صنایع صادر شده، بهره برداری از کارخانه شرکت با ظرفیت ۱۸۰۰ تن در تاریخ ۳۰/۱۲/۵۴ آغاز شده است.

مشخصات تولیدی شرکت

تولیدات شرکت را محصولات غذایی و سبزیجات منجمد تشکیل می دهد که در بسته بندیهائی به صورت قوطی، شیشه و یا پلاستیک عرضه می گردد.

این محصولات در حال حاضر شامل کنسرو (ماهی تن، خورشت قرمه سبزی، خورشت قیمه سیب زمینی، لوبیا چیتی با گوشت و سس، لوبیا سبز و نخود فرنگی) کمپوت، خیارشور، سس مایونز و انواع سبزیجات منجمد(باقلا و لوبیا سبز، نخود فرنگی، پیاز و بامیه) می باشد که به صورت مرحله ای و انبوه تولید می شوند.

اغلب محصولات به تبع مواد اولیه نیاز در ساخت آنها در فصلهای بخصوصی از سال تولید شده و طی سال به فروش می رسند در نتیجه برنامه ریزی خرید مواد اولیه مورد نیاز و عقد قراردادها در زمان مناسب و وجود سرمیاه در گردش کافی، از عوامل مهمی است که در میزان تولید محصولات دخالت مؤثر دارند.

عملیات تولیدی در پنج کارگاه تولیدی «تن ماهی»، «کنسروهای گوشتی»، «سبزیجات منجمد و کنسورهای غیر گوشتی»، «سس مایونز» و «همبرگر و کباب لوله ای» انجام می شود.

اصول و مبانی کلی حسابهای مالی

حسابهای دارائیهای ثابت شرکت بر اساس نوع و یا داویر استفاده کننده تنظیم شده است. بر همین اساس وسائط نقلیه بر مبنای نوع و سایر دارائیهای ثابت بر اساس محل استقرار داویر استفاده کننده تفکیک گردیده اند.

مظر به اینکه احتمال فقدان اطلاعات لازم در طبقه بندی دارایئاهای ثابت مطابق حسابهای تنظیمی در برخی از موارد وجود خواهد داشت لذا جهت هر یک از گروه دارائیها ثابت فوق که این احتمال وجود دارد یک حساب تحت عنوان «تفکیک نشده» ایجاد خواهد شد که این حساب تا هنگام تفکیک کامل آن گروه بر اساس طبقه بندی جدید مورد استفاده واقع میگردد.

از آنجائیکه سیاست کلی و متداول شرکت وصول مبلغ فروش قبل از صدور صورتحساب و تحویل کالا و نتیجتاً به صورت پیش دیافت میباشد، ثبت حسابداری مربوطه از طریق حساب جاری مشتریان انجام میپذیرد.

در مواردی نیز که فروش اعتباری بوده و یا وصول مبلغ فروش پس از صدور صورتحساب می باشد، ثبت حسابداری از طریق جاری مشتریان بعمل خواهد آمد. در پایان سال مالی مانده بدهکار هر یک از مشتریان به حساب بدهکاران تجاری و یا مانده بستنکاری آنها به حساب پیش دریافتها منتقل خواهد شد.

به این پست رای بدهید
اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
خرید فایل
خرید فایل
وب‌سایت خرید فایل از سال 1395 شروع به فعالیت و ارائه خدمات به دانشجویان گرامی کرده است. البته فایل‌هایی که در این وب‌سایت به فروش می‌رسد، صرفاً به عنوان منبعی برای استفاده دانشجویان در تحقیق خود است و هرگونه سوءاستفاده از آنها، به عهده خود فرد می‌باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

معادله امنیتی *محدودیت زمانی مجاز به پایان رسید. لطفا کد امنیتی را دوباره تکمیل کنید.