نکته: لینک خرید در پایین صفحه قرار دارد.

تحقیق اختلال نارسایی توجه فزون جنبشی

فهرست مطالب این مقاله

تعداد صفحات : ۱۶ | قابل ویرایش

فهرست مطالب

چکیده

مقدمه

پیشینه تاریخی اختلال نارسایی توجه / فزون جنبشی

تعریف اختلال نارسایی توجه / فزون جنبشی

شیوع اختلال نارسایی توجه / فزون جنبشی

مشکل های بالینی این اختلال

سبب شناسی اختلال نارسایی توجه / فزون جنبشی

درمان اختلال نارسایی توجه / فزون جنبشی

تشخیص افتراقی

وضعیت و رفتار مشاهده شده کودک در کلاس

شرح رفتار کودک از نظر مربی

شرح رفتار کودک از نظر مربی ورزش

بهداشت جسمانی و روانی کودک از نظر مربی بهداشت

شرح رفتار کودک از نظر والدین

منابع و مأخذ

چکیده

اختلال نارسایی توجه فزون جنبشی به شکل های مختلفی تعریف شده یکی از این تعاریف: فعالیت حرکتی بیش از حد فزون جنبشی از نظر بارکلی: فزون جنبشی عبارت است از اختلال رشدی در توجه، کنترل تکانشی، بی قراری و هدایت رفتار که به طور طبیعی ایجاد می شود و ناشی از اختلال های عصب شناختی بزرگ، حسی، حرکتی یا هیجانی نیست.

عوامل گوناگونی بر شیوع این اختلال اثر می گذارند، بلی از این عوامل پایگاه اجتماعی ـ اقتصادی است که با شدت این اختلال همبستگی دارد. اثر این اختلال در عملکرد تحصیلی، توجه و نا باز داری رفتاری تا اواخر سال های نوجوانی باقی می ماند. بعضی از مشکلات بالینی کودکان دارای اختلال فزون جنبشی، تکانشگری، کم توجهی و حواس پرتی، ناتوانی یادگیری، رفتارهای آزارشی و…

عوامل خانوادگی نیز نقش مهمی در زندگی نوجوانان با اختلال نارسایی توجه / فزون جنبشی دارد. به طور کلی دانش آموزان با اختلال نارسایی توجه / فزون جنبشی در کلاس درس، بدون فکر عمل می کنند، دست و پا چلفتی و بی ثبات هستند.

مقدمه

اختلال نارسایی توجه / فزون جنبشی یکی از متداول ترین اختلال های کودکی است که میزان مراجعه به مرکزهای درمانی به علت آن از تمامی اختلال های دیگر بیشتر است.

این اختلال که اولین یا دومین اختلاتل فراوان در دوران کودکی و نوجوانی است برای بسیاری از دانش آموزان مشکل های قابل توجهی ایجاد می کند و بر عملکرد شناختی، اجتماعی، هیجانی، خانوادگی آنان و سپس در بزرگسالی، بر عملکرد شغلی و زناشویی آنها تأثیر می گذارد.

سبب شناسی و درمان این اختلال هنوز بطور کامل مشخص نشده است به نظر می رسد شناخت بهتر اختلال نارسایی توجه / فزون جنبشی به شناخت بهتر بسیاری دیگر از اختلال های همبود همچون اختلال سلوک، اختلال نافرمانی ستیزشی و ناتوانی یادگیری کمک می کند.

نتیجه پژوهش های انجام شده در مرکز های پژوهشی و دانشگاهی در سراسر جهان شناخت و آگاهی بسیار جدیدی از ویژگی ها و سبب شناسی این اختلال به دست داده است.

در ارزیابی این اختلال نیز امروزه بر مطالعه شرح حال کودک و بررسی رفتارها در محیط های طبیعی همچون خانه و مدرسه تأکید می شود.

منابع و مأخذ

۱ـ علیزاده، حمید / اختلال نارسایی توجه / فزون جنبشی ویژگی ها، ارزیابی و درمان / تهران: رشد، ۱۳۸۳

۲ـ راهنمای تشخیصی آماری سازمان روان پزشکی آمریکا (DSM-IV-TR)

۳ـ مجله تعلیم و تربیت استثنایی شماره ۵۵ و ۵۴، خرداد و تیر ۱۳۸۵.

به این پست رای بدهید
اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
خرید فایل
خرید فایل
وب‌سایت خرید فایل از سال 1395 شروع به فعالیت و ارائه خدمات به دانشجویان گرامی کرده است. البته فایل‌هایی که در این وب‌سایت به فروش می‌رسد، صرفاً به عنوان منبعی برای استفاده دانشجویان در تحقیق خود است و هرگونه سوءاستفاده از آنها، به عهده خود فرد می‌باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

معادله امنیتی *محدودیت زمانی مجاز به پایان رسید. لطفا کد امنیتی را دوباره تکمیل کنید.