نکته: لینک خرید در پایین صفحه قرار دارد.

تحقیق تأثیر عوامل اجتماعی بر فرار دختران ۱۵ تا ۱۸ سال

فهرست مطالب این مقاله

تعداد صفحات: ۱۵ | قابل ویرایش

فهرست مطالب

مقدمه…………………………………………………………………………۱

بیان مساله……………………………………………………………………۲

انگیزه تحقیق…………………………………………………………………۳

اهمیت وضرورت تحقیق…………………………………………………….۴تا۵

اهداف تحقیق…………………………………………………………………۶

پیشینه تحقیق…………………………………………………………………۷تا۸

فرضیات تحقیق ومتغیر های تحقیق………………………………………..۹

تعریف متغیر های تحقیق شامل:

۱)تعریف مفهومی یانظری………………………………………………….۱۰

۲) تعریف عملیاتی تحقیق……………………………………………………۱۱

نوع روش تحقیق……………………………………………………………..۱۲

چارچوب نظری………………………………………………………………..۱۳

مقدمه

امروزه جامعه ما به دلیل مشکلات ومسائل فراوانی که در زمینه های اجتماعی وفرهنگی داردباآسیب های اجتماعی زیادی روبه رومی باشد ازجمله این آسیب ها فراردختران است. امیل دورکیم  معتقد است: که پدیده های اجتماعی همچون حلقه های زنجیر به هم متصل و وابسته اند.به طوری که افزایش نرخ آسیب هایی چون: جدایی والدین؛ اعتیاد وتنبیه بدنی والدین؛منجر به افزایش آسیبی چون فراردختران می شودکه این مساله درجامعه مابه دلیل معیار ها و ارزشهای دینی وخانوادگی یک نوع آسیب تلقی می شود.

بنا براین بایستی به دنبال ریشه یابی وحل مساله بوده ؛ ازآنجاکه خانواده به عنوان کوچکترین نهاد اجتماعی درتربیت فرزندان نقش اول رادارد و درعین حال به شکل گیری سایر نهادهای اجتماعی کمک می کند ساختار فرهنگی هر جامعه باپرورش یافتگان درنهادخانواده شکل می گیردوآنان به نوبه خود فرزندان ودر نهایت خانواده های دیگر رابه وجود می آورند. لذا برای پیش گیری ازمعضلات اجتماعی خصوصا فرار دختران باید به دنبال راه حل مفیدی باشیم.

بیان مساله

خانواده همواره دربین کارشناسان به عنوان اولین جایگاه رشد وتربیت نوجوانان وجوانان که به رفتارآنها شکل داده ودر جامعه این رفتارها آشکارتر می شود مطرح شده ؛اما در خانواده چه می گذرد؟ علی رغم این که دختران آسیب پذیری بیشتری دارند ونیز وابستگی بیشتری به خانواده ازخانه فرارمی کنند.

ما در پی آن هستیم که به این سوال پاسخ دهیم که چه عوامل روانی ؛اجتماعی درفرار دختران از خانه موثر می باشند؟ ازجمله عوامل موثر درفرار دختران به این موارد می توان اشاره نمود: جدایی والدین؛ اعتیاد وتنبیه بدنی والدین از آن جا که شخصا شاهد فرار دخترانی که دانش آموز محل خدمتم بودند وهمیشه درفکر ترسی که والدین آنها تجربه می کنند وقتی که می فهمند فرزندشان ازخانه فرارکرده مرا برآن داشت که درمورداین معضل اجتماعی تحقیقی انجام دهم وعلت وعوامل وراه هایی جهت جلوگیری ازاین مساله را پیدا کنم.

پیشینه تحقیق

فرار دختران مساله ای است که همه کشورهای جهان بدان گرفتارندوعلتهای مختلفی می تواند داشته باشد.براساس گزارش سازمان جهانی بهداشت سالانه بیـــــش ازیک میلیون نوجوان ۱۹-۱۲ساله ازخانه فرار میکنند. بنابرآمارسازمان ملی جوانان بیشترجمعیت کشوررانوجوانان وجوانان تشکیل میدهند که درصد زیادی ازآنها امکان رفتن به سمت رفتارهای پرخطرهمچون فرارازمنزل رادارند.

فرار نوجوانان پدیده ای است که اختصاص به فرزندان پسریادخترندارد.ولی به دلیل آسیب پذیــــری بیشتردختران وعواقب تلخ آن درفرهنگ ملـی ودینی جامعه ما فرار دختران بیشتر ازفرار پسران موردتوجه قرارگرفته است. آسیب هایی مانند فرار مثل خوره به جان جوانان افتاده وهزینه های زیادی رابردوش کشور خواهد گذاشت.

به این پست رای بدهید
اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
خرید فایل
خرید فایل
وب‌سایت خرید فایل از سال 1395 شروع به فعالیت و ارائه خدمات به دانشجویان گرامی کرده است. البته فایل‌هایی که در این وب‌سایت به فروش می‌رسد، صرفاً به عنوان منبعی برای استفاده دانشجویان در تحقیق خود است و هرگونه سوءاستفاده از آنها، به عهده خود فرد می‌باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

معادله امنیتی *محدودیت زمانی مجاز به پایان رسید. لطفا کد امنیتی را دوباره تکمیل کنید.